Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IM

I85v38a13n 98M53i72n52á10ř

29. 7. 2015 22:21

Vážený pane ministře,Váš příspěvek vnímám jen jako jakousi úlitbu naprosté většině občanů, kteří zde migranty skutečně nechtějí. On se totiž  jejich příchodem nebezpečně rozrůstá sociální problém, kterým již tuto společnost zatěžují desítky tisíc nevzdělaných a NEZAMĚSTNATELNÝCH Romů. Parazitické neziskovky, kterým jste toto břemeno "svěřili" se zcela očividně změnily v subjekt - ždímající sociální systém - společně s nimi! Takže k nezvladatelnému problému ve vlastní zemi, budete Vy i vaše vláda každoročně přijímat již teď nebezpečné a neidentifikovatelné islámisty,kteří sem nepochybně s těmi "hodnými" proniknou! Váš vágní článek zobecňuje

pouze základní fakta, kterými nikomu nic nového nesdělujete a prohlašujete-li tu otřepanou frázi: "Ocítáme se na prahu stěhování národů", měl byste si také uvědomit, že s islámem přijde bytostná a vrozená nesnášenlivost k demokracii. Mnohem trefněji by z Vašich úst zněla věta:"Ocítáme se na prahu zániku demokratické civilizace!

18 1
možnosti
MK

Omlouvám se, mělo být plus.

0 0
možnosti
  • Počet článků 97
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1379x
Ministr vnitra České republiky, poslanec, před zvolením do Poslanecké sněmovny ČR hejtman Plzeňského kraje. Než se stal hejtmanem, pracoval jako první a ekonomický náměstek hejtmanky. Od roku 2002 do roku 2010 působil jako člen Rady města Plzně, kde byl od roku 2006 také předsedou kontrolního výboru. Je členem ČSSD od roku 1997, od ledna 2011 je jejím předsedou v Plzeňském kraji. Milan Chovanec je také na Twitteru.

Seznam rubrik