Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Máte podporu pane Chovanče... R^

0 0
možnosti

Múdro ten pán minister hovorí, múdro. Až mi to je divnô...

:-)

0 0
možnosti

P48a91v29e35l 36L28a39n84d15a

19. 6. 2015 10:16

Zní to hezky, pane Chovanče. A to heslo v titulku, paráda. Avšak bohužel, českého politika, včetně Vás, zdobí pouze kecy a nikoliv činy.

2 0
možnosti

J16a80r98e25k 35W40o56l25f

19. 6. 2015 8:47

Socanovi nevěřím ani nos mezi očima! :-P

0 0
možnosti

Bylo by dobré pane ministře,zeptat se těch chytráků v Bruselu,kde předpokládají,že se bude nalézat strop - prostě nějaké číslo,přes které už nejede vlak - žádné území není nafukovací.

A za druhé - migrantům dát jasně najevo " Nejste zde vítáni" ...

2 0
možnosti

.... nadpis - jako heslo pro dolních deset milionů - docela dobrý:-/! Jsem však VELMI zvědav, kdo z té vaší vládní kumpanie OHNE PRVNÍ HŘBET:-/?

0 0
možnosti

Nezlobte se na mě, ale včera poprvé jsem se díval na vaší schůzi v parlamentu. Musím říct i když teď budu sám sobě odporný, že jste neuvěřitelně neschopná banda. Kecáte a doslova machrujete před sebou nebo před diváky. To, že se nedokážete sejít a pokračovat v jednání po 21hod, to, že se tam bavíte konkrétně vy se Sobotkou při tom když mluví jiný "hrdina" a smějete se jak malý kluci, to že odchází při jednání jak v hospodě...opravdu nechutný. Je mi fakt smutno, že to píšu jak kdybych byl zapšklý starý ..., ale to jak jste neuvěřitelně neschopný jako vláda a jako parlament je trestuhodné. Je mi líto celé ČR a celé Evropy, že máme takové slabochy. Už vím proč ve volbách dostal tolik hlasů Babiš a vůbec se jeho voličům nedivím. Možná vám připadá, že to s tím nesouvisí, ale souvisí až moc.

4 0
možnosti

Pan Erben má pravdu. Chytali jsme se doma za hlavu a i toho všeho  co tam zmiňuje jsme si povšimli. Styděla jsem se za vás všechny.

1 0
možnosti

My u nás Čechách radi zapomiename,  veď si vzpomenítě na tjé doby strašlivej totalíty, keď toľko luděj od nas odýšlo do exilá. A  koľko ich z tej cizíny vrátili, či šikanováli ???

A keď teráz v dobe slobody a demogacíje byzme mali pomócť my robíme všetké abyzme se temu vyhnúli.

Pán minister hanbím sa za Vás aj všetkých predstavitělov štáta a tunajších diškutérov

2 4
možnosti

Co navrhujete ? Máte vůbec nějakou představu o tom,kolik lidí by sem chtělo emigrovat ? Jenom desetina počtu obyvatel Afriky je schopna zcela rozvrátit jakž takž fungující státní systémy zde v Evropě.Většina z těch co sem přivandrujou jsou poloviční analfabeti,kteří budou frustrováni z toho,že jim tady nebudou lítat pečení holubi do huby.To bude snadná cílová skupina pro extrémisty,kteří zcela neprokrytě dávají najevo,že my v Evropě jsme jejich úhlavní nepřátelé.

1 0
možnosti

J14a36n 55P83a33l58l60a90s

19. 6. 2015 0:22

„Klíčem je hájení vnějších hranic EU…“ Jistě, ale proč tomu tak dosud není?

„Je třeba vést debatu…“ Ne, je třeba jednat!

4 0
možnosti
  • Počet článků 97
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1379x
Ministr vnitra České republiky, poslanec, před zvolením do Poslanecké sněmovny ČR hejtman Plzeňského kraje. Než se stal hejtmanem, pracoval jako první a ekonomický náměstek hejtmanky. Od roku 2002 do roku 2010 působil jako člen Rady města Plzně, kde byl od roku 2006 také předsedou kontrolního výboru. Je členem ČSSD od roku 1997, od ledna 2011 je jejím předsedou v Plzeňském kraji. Milan Chovanec je také na Twitteru.

Seznam rubrik