Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V této zemi je zneužíváno kolem 20% dětí, významná část připadá na organizovaný zločin, který policie neřeší. Nejsou důkazy? I nezkušený si povšimne toho, jak obrovská je propast mezi počtem odsouzených a počtem poškozených dětí. Sama vím o obrovském organizovaném zločinu, o komerčním zneužívání dětí a ti samí lidé se zabývají také intenzivně drogovou kriminalitou. Pokud jde o drogy, také patříme ke špičce v Evropě. Policie ovšem nikdy nic nevyšetří. Na zmíněné trestní činy poukazuji 7 let a 7 let policie nic nevyšetřila. A přitom je to tak jednoduché prokázat!

0 0
možnosti

Kádrovat pana ministra nemíním, ač nejsem voličem oranžových politiků. Je to napsané dobře a zajímavě a s tou myšlenkou žádný problém nemám. Lze to ostatně chápat i jako jistý pokus o další formu občanské společnosti v praxi. Počkal bych, kam se to bude ubírat dál.

2 0
možnosti

Když něco vypadá jako pomocná stráž, má se chovat jako pomocná stráž a má to mít stejný účel jako pomocná stráž, pak je to tedy pomocná stráž, sice už ne VB, ale Policie...

Wikipedie: Pomocná stráž Veřejné bezpečnosti (PS VB) byla organizace pro angažování uvědomělých občanů v komunistickém Československu při udržování veřejného pořádku a organizaci dopravy při prvomájových průvodech.

Člen stráže ve svém volném čase aktivně a zdarma pomáhal bezpečnostním orgánům. Každý pomocník nosil na rukávu civilního oděvu v době své služby pásku s označením PS VB. Dle ustavujícího dokumentu se členy Pomocné stráže Veřejné bezpečnosti mohli stát dobrovolně se hlásící českoslovenští státní občané starší 21 let, kteří jsou oddáni socialistickému společenskému a státnímu zřízení a požívají všeobecné vážnosti a důvěry.

Lidová tvořivost přiřkla zkratce PS VB alternativní význam: „Pitomec stojící vedle blbce“.

1 0
možnosti

J48a52n 58P34a96v69l44í17k

25. 8. 2014 13:02

Od člověka, který si vysloužil post ministra tím, že napřed se pokusil podrazit svého šéfa, pak vzápětí podrazil své kumpány, lze očekávat vše.

2 1
možnosti
  • Počet článků 97
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1379x
Ministr vnitra České republiky, poslanec, před zvolením do Poslanecké sněmovny ČR hejtman Plzeňského kraje. Než se stal hejtmanem, pracoval jako první a ekonomický náměstek hejtmanky. Od roku 2002 do roku 2010 působil jako člen Rady města Plzně, kde byl od roku 2006 také předsedou kontrolního výboru. Je členem ČSSD od roku 1997, od ledna 2011 je jejím předsedou v Plzeňském kraji. Milan Chovanec je také na Twitteru.

Seznam rubrik