Diskuse

Stát jako dojná kráva

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nejlepšími dojiči jsou vždy politici a je opravdu jedno z jaké jsou partaje.

2 0
možnosti

Pokud si e-Gov představujete jako pokračování takových povedených nápadů, jako jsou třeba datové schránky, tak raději zabrzděte.

1 0
možnosti
Foto

Podle mě nejsou ani tak podstatné jednotlivé výdaje státu ale podstatný je celkový roční výsledek.

Ten za vlád ČSSD býval vždy tragickýRv;-€

2 0
možnosti

Kolik státních zaměsnaců E goverment nahradí?

Kolik jich bude a kdy propuštěno - abychom mohli měřit jeho úspěch finanční úsporou která se uštří na platech vůči nákladům daného systému?

Pointou elektronizace státní správy by mělo být jednoznačně snížení počtu státních zaměsnanců na to nejmenší nutné minimum.

Stát by se měl snažit zaměsnávat to absolutně nejmenší možné množství úředníků... pokud bude nějaká činnost nahrazena elektronicky je třeba aby byl její předchozí vykonavatel propuštěn bez náhrady...

Jinak to není žádná úspora ale nesmyslná hladová zeď která duplikuje práci.

1 0
možnosti
Foto

Pane Chovanče, to co předvádí vláda ČR je dekandentní tragédie a neskutečný amatérismus. Protiruské Sankce, proti kterým jste neřekli ani POPEL a idiotsky jste se zařadili do řady za zájmy velmocí budou Česko hospodářsky významně ničit a devalvovat životní úroveň občanů. Už teď to vedete od deseti k pěti a co bude následovat potom ? Jste zbabělci nebo jen obyčejní korytáři ? Za co si vás tam obnčané vlastně platí ?

1 1
možnosti
Foto

,,Stát jako dojná kráva"...?

Spíš zatím ,,furt a porád" cosi jako průtokový bojler. Velká spotřeba všeho, přitom děravý jako cedník. Takže coby stát. systém, založený na korupci (NEJEN ,,MOCNÝCH"), stopro funkční. Možnost řešení převzetím systému ,,z venku" by sice byla nasnadě, ale to ,,všimné", totˇ stále jaksi problém. Stále dokola ,,snášeny" důvody, proč to nejde. Jako se ,,stát.službou". Zkrátka která parta kam prosadí ,,svoje lidi". By kontinuita byla zachována, že.8-o:-/

1 0
možnosti

Klobouk dolů pane ministře, mile jste překvapil. Současně je to velká ostuda Vašich předchůdců, pochopitelně i v jiných resortech, žel zřejmě nepostižitelných.

1 1
možnosti