Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

No - a oprava auta stojí peníze. Na to vy nějak permanentně zapomínáte.

  PS: Auto je samozřejmě nabourané poprvé v roce 1997 a od roku 1998 je bouráno každoročně. Takže peněž bude třeba něurekom.

1 0
možnosti
MP

Nemohu se zbavit dojmu, že ten tzv velký pravicový karambol byl předem narežírován pro kamery a že  to byli právě levičáni, kteří v zatáčkách vylévali olej na silnici a na rovince sypali hřebíky...

3 0
možnosti
JB

Je pochopitelné, že pro řadu občanů bude pravice vždy to nejčistší, co tady po 40 létech krajně levicového teroru vzniklo. Je to všude na světě. Veškeré potíže, které má tato naše společnost pramení z přítomnosti levice. Pravice, už tím, že začíná na P, evokuje samé správné výrazy, jako pravdomluvnost, pracovitost a podobně. Kdežto L jako levice, vždy evokuje to jako třeba, levost, lemplovitost, lhaní. Jinak dodávám, že volím ODS od samého vzniku a budu ji volit stále, dokud nezanikne. Kroužkuji vždy ty, kteří jsou téměř na indexu. Váže mne k tomu jistý důvod. Mezi přáteli ho neskrývám. Jejich protiargumenty považuji za nezralé.

0 0
možnosti
  • Počet článků 97
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1379x
Ministr vnitra České republiky, poslanec, před zvolením do Poslanecké sněmovny ČR hejtman Plzeňského kraje. Než se stal hejtmanem, pracoval jako první a ekonomický náměstek hejtmanky. Od roku 2002 do roku 2010 působil jako člen Rady města Plzně, kde byl od roku 2006 také předsedou kontrolního výboru. Je členem ČSSD od roku 1997, od ledna 2011 je jejím předsedou v Plzeňském kraji. Milan Chovanec je také na Twitteru.

Seznam rubrik