Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Děkujeme pane ministře. Doufám, že nejste ve vedení ČSSD sám kdo má tyto realistické názory. Protože vy jste jediný, kdo má odvahu je veřejně prezentovat. Pěkný večer Jiři ze Středních Čech [>-]

0 0
možnosti

Děkuji, že nazýváte věci pravými jmény a že neustupujete před evropskými politiky, kteří nás obviňují z nesolidarity atp.!!! Díky Vaší politice nejsou a nebudou v ČR problémy s opravdovými rasisty a nácky. Budu doufat, že naše země nepřijme nezvládnutelné množství uprchlíků. A když, tak jen na přechodnou dobu. Jen tak dál!!!

0 0
možnosti

Článek se čte hezky, to je pravda. Ale věřit zrovna vám, nevím, jestli si takový luxus můžu dovolit.

1 0
možnosti

Pane ministře, vydržte. Jako jeden z mála se snažíte k migraci přistupovat pragmaticky a v zájmu občanů této země. Hraje se o hodně. Evropa je díky Německé nelogické politice otevřených hranic v reálném ohrožení a je nutné konat. Žádný stát, nebo skupina státu jako EU, nemůže bezpečně existovat, pokud nemá pod kontrolou své hranice . Bezpečnost občanů by pro politiky měla být na prvém místě.

3 0
možnosti
Foto

I36v66a23n 48M35a38r50e64k

29. 2. 2016 16:58

Tedy já zírám, doufám ,že Vám to předsevzetí velmi dlouho vydřží p.ministře . R^ [>-]

3 0
možnosti

Je skutečností, že ze ČSSD jste, pane ministře, jeden z mála, který se snaží věci pojmenovávat pravými jmény. Chybí mně dvě rozlišení: dnešním synonymem pro výraz uprchlík je muslim a druhé, že většina těch, co jsou proti příchodu muslimů do ČR nejsou proti příchodu kulturně příbuzných nebo po zkušenostech lehce přizpůsobivých cizinců.

Lidem rovněž vadí, že ti, kdož se morálně vyvyšují, jsou velkými příjemci státních peněz a pokud svou činnost uplatňují v zahraničí (neb počet uprchlíků u nás nemůže spotřebovávat ty sta milióny pro neziskovky), měla by je ČR vykazovat jako přímou pomoc. Každopádně by měl stát kontrolovat, zda velké částky odpovídají provedeným výkonům bez realizace za solidární příspěvky občanů.

4 0
možnosti

Hezky napsaný článek, jen je potřeba dodat, že k politice ČSSD, v čele s panem Sobotkou, patří také podlézání paní Merkelové, přes údajné odmítání kvót dobrovolné přijímání ještě většího počtu muslimských migrantů, než jsou kvóty, prosazování "ochrany" hranic Schengenu způsobem, že je potřeba migranty důsledně registrovat, než je pustíme dál... Daleko větší kus práce udělal pan Orbán, Fico a polští voliči (svůj díl má i M. Zeman). Naše reprezentace se tak trochu veze v závětří za nimi a pak z toho dělá svůj velký úspěch.

5 0
možnosti

J83i65ř54í 91N40o73s15e11k

29. 2. 2016 14:19

Nesouhlasím s vámi sice ve všem, ale ve většině ano. Nemá cenu vám teď vytýkat drobnosti, když jde o všechno.

Pane ministře, v zájmu svých dětí i nás všech prosazujte ve vládě maximální pragmatismus. Ideály nám bezpečí nezaručí.

Vaši stranu jsem nevolil a volit zřejmě nebudu, ale vy si uznání zasloužíte.

R^[>-]

15 0
možnosti

J43a16n 19F66r87o72l25í86k

29. 2. 2016 14:37

No socialista Chovanec je jeden z mála příčetných, který si dobře uvědomuje, že pokud se domácí přizpůsobí a také "odloží" doklady bude to mít policie těžké a je to první krůček k anarchii.;-D

8 0
možnosti

P13e29t93r 41D32o38b19r10ý

29. 2. 2016 14:02

Socialisté s velkým nasazením řeší problémy které by bez jejich socialistických vizí ani nevznikli. Ta invaze se na nás valí právě proto, že jste lidi přesvědčili, že se mohou mít dobře i ti co v životě nesáhnou na poctivou práci. Negramotná lůza celé planety vám to ráda uvěřila. Teď všichni začínáme sklízet ovoce vaší socialistické setby. Jenomže se vám situace jaksi vymkla z rukou a lhaním a zastíráním skutečnosti už se pokračovat nedá. Kudy dál soudruzi když ať uděláte cokoliv, tak nezadržitelný krach se blíží.

14 0
možnosti

Trochu zjednodušený pohled...

P. S. Ona je snad Angela socialistka? 8-o

1 0
možnosti

Pana ministře, mám pocit, že se musíte naučit definice některých českých slov. Lež je pouze ÚMYSLNÉ NEMLUVENÍ PRAVDY, vše ostatní je omyl. Nevím, kolika omylů jste se dopustil vy,, a představte si, že vám za každý váš omyl někdo řekne, že jste lhal a že jste tedy lhář.

Ale mne napadá, že jste vystudoval práva, v Plzni a tam vám nevysvětlili rozdíl mezi lží a omylem? Nechte si vrátit školné.Odvedli mizernou práci.

Ale ani vy nevidíte podstatu uprchlické vlny správně a to na rozdíl ode mne máte k dispozici vědomosti tajných služeb. A jedná se tedy zde o omyl nebo o lež?

3 1
možnosti
  • Počet článků 97
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1379x
Ministr vnitra České republiky, poslanec, před zvolením do Poslanecké sněmovny ČR hejtman Plzeňského kraje. Než se stal hejtmanem, pracoval jako první a ekonomický náměstek hejtmanky. Od roku 2002 do roku 2010 působil jako člen Rady města Plzně, kde byl od roku 2006 také předsedou kontrolního výboru. Je členem ČSSD od roku 1997, od ledna 2011 je jejím předsedou v Plzeňském kraji. Milan Chovanec je také na Twitteru.

Seznam rubrik