Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MT

"...svět se prý změnil..."

A změni se jeste vice. Podhoubi pro defenestraci je zrale.

2 0
možnosti
MR

Končí jedna architektura ideálu společenství a s ní garnitura politiků, jež si ale nejsou schopni připustit že jejich tolik chtěné dítě, zavleklo společnosti do rozpadu hodnot a sociální závislosti. Jedna vrstva lidí převálcovala společenské hodnoty jen pro své osobní sobecké zájmy, sociální výhody a potřeby. Evropský socialismus jež produkuje určitou garnituru politiků tak že se vytváří vzájemná vazba a ... .Mezi tím svět se změnil, z ideálu jakého si ideálního lidstva je jen prach, globalizace se mění na světové mocenské centra, jež dále budou spravovat kontinenty. Tohle by měla Evropa pochopit, že je potřeba stát se světovou velmocí a být odpovědná jak za svůj kontinent tak okolní regiony.

Ruku v ruce k tomu musí přijít změna ve světových organizacích jež řešila poválečný stav a dnes brzdí možné řešení.

OSN a právo veta ... .

Co je daleko horší je ta skutečnost kdy zde citelně chybí duševní altruistická vrstva společnosti, jež vytváří silné osobnosti s vizí, chápání dějů a toho co je přežité a umí i burcovat, chybí i nová generace státníků.

Dříve zde byl třeba pan Čapek a další ... .

Zde dostáváme tvrdou lekci z toho jak sociálním inženýrstvím jsme zničili společenskou diverzitu a prim dostala jen konzumní většina, jež potřebuje i své politiky a dusí regeneraci společnosti.

Bohužel to je i politika ČSSD jež toto prohlubuje a vytváří vazalskou společnost na primitivních sociálních vazbách a potřebách.Například utlačování většiny  v rámci cikánskému etniku... .  

Lidi jež chtějí a umí víc zde nemají místo ale ti jsou základem pro vytvoření oné duševní vrstvy společnosti. Víme co se děje, víme i co se má dělat a dávno udělat, ale nemáme novou generaci politiků a osobnosti tak jako dříve když nastupoval hnědý mor, společnost je tímto netečná a vlastně potřebuje vést a na někoho to hodit ... . To je katastrofa ... .

7 0
možnosti
MR

Důsledek bude tragický, ale zde pak se vytvoří nové zkušenosti a do popředí se dostanou lidi jež budou mít snahu odvrátit, občanskou válku a intervenci v Evropě, což dá základ pro další epochu společnosti. Je to vlastně naše třetí světová válka a smete starý svět a jeho ideály a tvrdě nás poučí že se nemáme moc montovat do ekosystému a lidem dát větší odpovědnost za svůj život a život ostatních, tím navíc roste jejich osobnost ... .

4 0
možnosti
RM

Rádoby hezký řeči, kterým ale už nikdo nevěří. Ještě když jste jel se Sobotkou do Brusele "odmítnou kvóty" tak jste měli celkem slušnou šanci, kdybyste tam jasně řekli - muslimy NE.

Teď už všichni vidí, že jste jen ve vleku událostí, snažíte vykličkovat před tlakem z EU a zároveň nějak podvést domácí obyvatelstvo. A nikdo Vám nevěří.

Poradím Vám - řešení jak se udržet u moci i přes další volby je totiž celkem snadné. Až v září začne zasedat sněmovna - navrhněte:

--- Zákaz propagace Islámu - tj. postavit jej na úroveň nacismu a komunismu.

--- Trest za nelegální překročení hranice ČR = okamžitá deportace

--- Zrušení grantů neziskovým organizacím zabývající se integrací, multikulturním začleňováním, genderovou nerovností a podobnými nesmysly.

Není na tom nic těžkého, chce to jen trochu odvahy. Tím získáte politickou aktivitu zpět na svojí stranu. A garantuji Vám, že po tomto kroku se stanete v příštích volbách na kandidátce ČSSD "králem kroužků" stejně jako se to povedlo Pospíšilovi z ODS.

24 0
možnosti
Foto

Tak Lybie či Irák jsou důsledky působení naší západní demokracie.

Vojensky jsme tyto státy napadli, zabili desetitisíce jejich občanů, zavraždili jejich vládní představitele, zavinili smrt statisíců jejich občanů, zcela jsme je rozvrátili, uvrhli do chaosu a teď se pokrytecky divíte "Co se to vlastně v Evropě děje?"

Pokud nemáte odvahu označit pravé viníky tohoto stavu, tak pane ministře raději nic nepište.

9 0
možnosti
MK

M15i39l97a95n 22K76o66s

29. 7. 2015 21:50

Nevím o tom, že bychom jako ČR přepadli nějakou zem?:-)[>-]

6 0
možnosti
JH

Pane Chovanče, Vám to ještě asi nedošlo. Vy coby politický a vládní představitel máte prvořadou povinnost hájit zájmy, zejména svých voličů, ale i ostatních občanů a nesete za to zodpovědnost. Mohl bych citovat z poslaneckého a vládního slibu, ale Vy jej jistě znáte. Já vládní představitel nejsem, proto si mohu dovolit kecat i nesmysly, Vy si to dovolit nemůžete. Pokud si ve vládě nejste jisti, jak se zachovat, nebojte se a vyhlaste referendum. Ostatně vaši socialističtí soudruzi v Řecku to taky udělali. Čeho se bojíte víc, multikulturní zloby z řad neomarxistů vládnoucích EU nebo zloby vlastních obyvatel? 100 miliardové deficity každým rokem a my vlastně nemáme armádu, tedy vojenskou armádu, zato máme armádu nefachčenků, kteří si žijí nad poměry běžných pracujících a vy, tedy vláda, chcete tuto armádu ještě rozmnožovat. Hlavně, že řešíte herny, sběrny, fízlovací kamery, zvyšování platů úředníkům a mnoho dalších nesmyslů namířených proti svobodné společnosti. Mně to vážně připomíná ten profláklý Titanic.

39 0
možnosti
IM

I89v86a40n 47M93i60n46á86ř

29. 7. 2015 22:28

Jsem přesvědčen,pane Hlubek, že jste se vyjádřil za mnohé .. díky!

3 0
možnosti
AP

Svět se změnil a my musíme reagovat rychle a hlavně efektivně. Tak to se EU ale opravdu daří. To se my snad jenom zdá.

4 0
možnosti
PD

P20e70t29r 18D82o20b35r89ý

29. 7. 2015 21:30

Řešit problémy vám moc nejde, zato rozdávat si peníze z předlužené státní kasy umíte dokonale.

"Vláda Bohuslava Sobotky rozdala úředníkům na odměnách za první pololetí roku téměř 220 milionů korun, o 55 milionů více než za stejné období loni. Ve srovnání s druhým pololetím 2014 je však objem odměn asi o deset milionů nižší, uvedl Český rozhlas - Radiožurnál. Nejvíce peněz vydalo ministerstvo vnitra - přes čtyřicet jedna milionů. Naopak třeba ministerstvo školství nedalo zaměstnancům na prémiích nic."

http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/vlada-rozdala-na-odmenach-220-milionu-vic-nez-loni_350419.html#.VbihNPkfDIU

11 0
možnosti

To se vám tedy povedlo, pane ministře. To jste nám dal naději! 

Svět se prý změnil... My, občané ČR  jsme ho nezměnili.

Politika EU,s tou jste se měli vypořádat  vy ,ne být jen nohsledy. 

A my vaši neschopnost teď odneseme. Díky za nás i naše děti.

18 0
možnosti
RB

Zachycujeme- zachytáváme, zachycovat- zachytávat.Tohle bych pominul, co mi vadí je věc mimo pravidla mateřského jazyka. Kálíte na hlavu občanů a myslíte si, že je převychováte k ojrouhnijnímu multikulti vzoru. Je mi líto, že si na pár týdnů nemůžeme vyměnit vládu s Maďarskem.

10 0
možnosti
LR

Chovanec je na diskuzi s voliči očividně příliš zbabělý.

6 0
možnosti
  • Počet článků 97
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1379x
Ministr vnitra České republiky, poslanec, před zvolením do Poslanecké sněmovny ČR hejtman Plzeňského kraje. Než se stal hejtmanem, pracoval jako první a ekonomický náměstek hejtmanky. Od roku 2002 do roku 2010 působil jako člen Rady města Plzně, kde byl od roku 2006 také předsedou kontrolního výboru. Je členem ČSSD od roku 1997, od ledna 2011 je jejím předsedou v Plzeňském kraji. Milan Chovanec je také na Twitteru.

Seznam rubrik