Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Pane kolego, mohl bych vědět, kolik procent nelegálních přistěhovalců se daří vracet nám?

2 1
možnosti
JH

J13a36n 81H87l23e18d80í37k

29. 7. 2015 22:37

bezzubé, smířlivé, nic neřešící kecy pro děti v Mateřské škole !!! Pane ministře jen malou otázku:: JAK CHCETE NĚKOHO VRACET???  vždyť se jich panicky bojíte,- agresivní, na vše kašlající fanatiky bez vzdělání, určitě nositeli X zárodků smrtelných nemocí !!!---Ti se nechtějí asimilovat!!!

13 1
možnosti
RO

Klidně mu to napište, on to ani nepsal, ani nebude číst. Má z Vás srandu.

9 0
možnosti
DK

Jean-Claude Juncker stojí za celou situací s emigranty a dnes ještě rozdává rozumy...V EU se řeší od roku 2004 a nevíte někdo náhodou výsledek? Politici budou bydlet v resortech se strážní službou a žiletkovým drátem a my se s těmi opálenými a nemakačenky budeme zabývat...

11 0
možnosti
Foto

Tak Vy jste to předvídal, pane Chovanec ? Proč jste tedy nekritizoval agresi NATO v Libyii ? Mlčel jste jak ryba a řešil, jak bychom si mohli také zabombardovat našimi ubohými letounY L 159 Rv

7 3
možnosti
IM

I20v21a86n 87M29i75n14á32ř

29. 7. 2015 22:21

Vážený pane ministře,Váš příspěvek vnímám jen jako jakousi úlitbu naprosté většině občanů, kteří zde migranty skutečně nechtějí. On se totiž  jejich příchodem nebezpečně rozrůstá sociální problém, kterým již tuto společnost zatěžují desítky tisíc nevzdělaných a NEZAMĚSTNATELNÝCH Romů. Parazitické neziskovky, kterým jste toto břemeno "svěřili" se zcela očividně změnily v subjekt - ždímající sociální systém - společně s nimi! Takže k nezvladatelnému problému ve vlastní zemi, budete Vy i vaše vláda každoročně přijímat již teď nebezpečné a neidentifikovatelné islámisty,kteří sem nepochybně s těmi "hodnými" proniknou! Váš vágní článek zobecňuje

pouze základní fakta, kterými nikomu nic nového nesdělujete a prohlašujete-li tu otřepanou frázi: "Ocítáme se na prahu stěhování národů", měl byste si také uvědomit, že s islámem přijde bytostná a vrozená nesnášenlivost k demokracii. Mnohem trefněji by z Vašich úst zněla věta:"Ocítáme se na prahu zániku demokratické civilizace!

18 1
možnosti
MK

Omlouvám se, mělo být plus.

0 0
možnosti
EVM

Shrnujici popis ceskeho ministra vnitra vyzniva jako obhajoba dosavadnich chabych postoju nasich politickych predstavitelu vuci dobrovolne povinne prijatym bezencum. Jen pan ministr place na spatnem hrobe. Po stavajicich udalostech s agresivnimi imigranty a denim v okolnich zemich neocekavejte vstricnost a pochopeni ceskych obcanu. Kazdy pohar jednou musi pretect...!![>-]

14 0
možnosti
PA

P31e34t38r 50A78g14u90l45á82r

29. 7. 2015 22:19

Jediné co můžete udělat, je dát konečně lidem možnost aktivně bránit svůj život, pokud se cítí ohroženi ve vlastním příbytky nebo pozemku. A ne je za to perzekuovat. Zdá se, že je nejvyšší čas.

10 0
možnosti
JO

Jen kecy. Řešení nemáte, nečekaně.

8 0
možnosti
MR

Co je podstatné je vytvořit protiváhu Bruselu, tedy  z Visegradské skupiny vytvořit vlastně nové Evropské centrum, jež už nebude svazováno byrokracii Bruselu a politiky jimž už dávno čas vypršel.

Zde je to na nás tedy na vás ve vládě a je to jako ony Svatoplukovi pruty. 

Musíme převzít iniciativu a nebát se vytvářet precedenty jež následně povedou k přehodnocení co je už přežité a  nefunkční a alespoň centrální Evropa se zachrání  a bude sloužit jako základna pro obnovení Evropy.

Je potřeba vyvolat skrz precedenty společenskou diskuzi a provádět změny, a nebát se současné politické garnitury Evropy již zvoní hrana a přivedou svoje státy do chaosu i občanské války ... .

Proč se vlastně bojíme obsadit Libyi nebo zakročit v Sýrii. V Libyi vytvořit deportační tábory a ukončit zde byznys s převáděním uprchlíků. Navíc tím můžeme  zde situaci stabilizovat a tím se i uzavře ono slabé místo. V  Sýrii zase vojensky stabilizovat a hlavně se poučit a nevnášet sem Evropské hodnoty ale více chápat etnickou, náboženskou, historickou rozdílnost zde.

My vlastně vytváříme další Mnichov tím že cárem smlouvy si myslíme že situaci vyřešíme. Ten cár smlouvy jsou přežité doktríny na niž stále trucovitě stavíme a držíme se jich ... .

7 0
možnosti
JH

Za první část plus, za druhou mínus.

0 0
možnosti
  • Počet článků 97
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1379x
Ministr vnitra České republiky, poslanec, před zvolením do Poslanecké sněmovny ČR hejtman Plzeňského kraje. Než se stal hejtmanem, pracoval jako první a ekonomický náměstek hejtmanky. Od roku 2002 do roku 2010 působil jako člen Rady města Plzně, kde byl od roku 2006 také předsedou kontrolního výboru. Je členem ČSSD od roku 1997, od ledna 2011 je jejím předsedou v Plzeňském kraji. Milan Chovanec je také na Twitteru.

Seznam rubrik