Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

;-O Celý roky...co celý roky, furt máte ryby zadarmo, řekové jedny a vy taky tam v itálii,my...[>-]  vám je platíme. Platíme ,co máte zadarmo. Tak ted platte taky vy a zaplatte tam běžencům střechu nad hlavou. TA NAŠE HLAVIČKA ČESKÁ;-DR^

0 0
možnosti
Foto

Pěkné, to se mi líbí, český ministr si libuje, že český stát je na tom tak bídně, že o něj nemají zájem ani uprchlíci z Afriky, kterou se podařilo do bídy vehnat Evropě a USA rukou nerozdílnou. Opravdu báječné a ani trochu se nestydí, dokonce snad myslí, že se o obyvatele státu skvěle postaral, protože mají holou zadel a tím pádem je vyžírky nemohou ohrozit. ;-D

0 0
možnosti

jenom další kecy od zbabělého kolaboranta!!!!

0 0
možnosti

V článku je spousta čísel, ale ne ta zajímavá. Kolik běženců vrátí Maďarsko Srbsku mne naprosto nezajímá. Od ministra vnitra čekám údaje o České republice. Kolik  běženců nám ročně vrací Německo, Kolik procent běženců kteří nemají právo u nás zůstat vracíme, a do kterých zemí, co děláme se zbytkem. Proč policisté nekontrolují vlaky na Slovenských a Rakouských hranicích, aby běžencům zabránili ve vstupu a místo toho je kontrolují před opuštěním našeho území. Článek předstírá poskytování přesných informací, jenže těch nepodstatných. Tedy jde pouze o mlžení.

0 0
možnosti

Tak jsem si s děsem přečetla o parádním podrazu české vlády !!!

Česká republika ratifikovala Úmluvu o účasti cizinců na veřejném životě na místní úrovni. Oznámila to v pátek 17. července 2015 Rada Evropy.

Úmluva při tom nerozlišuje, zda jde o usídlené cizince z Evropské unie nebo z členského státu Rady Evropy či o osobu z některé z afrických nebo arabských zemí, z Číny nebo z USA. Definici cizince přináší článek 2 Úmluvy takto: „Pro účely této Úmluvy termín ,usídlení cizinci´ znamená osoby, které NEJSOU občany státu a oprávněně sídlí na jeho území.“ Úmluva se tedy například týká také Arabů na teplicku, pokud zde budou legálně sídlit.

Český stát se ratifikací Úmluvy rovněž zavázal poskytnout všem cizincům bez rozdílu právo volit v místních volbách či být voleni, pokud splní podmínku legálního a obvyklého pobyt minimálně pět let (!!!!!!!!!!!)

http://www.ceska-justice.cz/2015/07/cr-je-vstricna-vuci-cizincum-nove-mohou-volit-v-mistnich-volbach-nebo-zakladat-odbory/

Od této chvíle jsem nejzarytějším stoupencem vystoupení z EU !

4 0
možnosti

" Ještě mám v živé paměti kontroly na hranicích naší bývalé socialistické země. Se samopaly, vojáky a psy. Nevím, co by nám toto opatření přineslo."

TAK POKUD TO DOSUD NEVÍTE, TAK REZIGNUJTE A JDĚTE PRODÁVAT ZMRZLINU!

3 0
možnosti

Já zase nechápu jaký smysl má kontrolovat vlaky v Děčíně.

0 0
možnosti

"´Stejně tak vystoupení z EU by nám také nepřineslo nic pozitivního."

A mezi pozitiva setrvání v EU počítáte i import Eritrejců do ČR?!

1 0
možnosti

"V rámci EU můžeme znovu zavést kontrolu hranice na šest měsíců, a pokud to uděláme my, udělají to vůči našim občanům i okolní státy."

Chovanče, tím chcete říct, že jste kontrolu hranice ještě ani nezavedli?!

2 0
možnosti

"Z těchto 60 % nelegálně příchozích se však evropským zemím daří vracet zpět jen 39 %."

Takže cca 24%, řekněme čtvrtina, z těch statisíců ročně a letos možná milionu je vrácena. Bavíme se o NELEGÁLNÍCH příchozích, ano? Těch by mělo být nezávisle na čemkoliv vraceno 100%, cokoliv jiného jsou plané řeči a slabošství. A stejně je to jen špice ledovce, pak jsou tu ještě ti co požádají o azyl legálně, a pak samozřejmě ti co legálně přicházejí za těmi už zde zaháčkovanými.

Kolik že je to celkem? Stačí zaokrouhleně na X jednotek (zatím) milionů. Z každého mega by pak kvótou mělo být 30 000 * X pro nás, ale to nechceme, takže to bude 35 000 * X dobrovolně, že? Tolik nových voličů socialistických stran, navíc ročně, no není to skvělé???

2 0
možnosti

Evropské země mne nezajímají. Od ministra vnitra chci informace o České republice. Kolik procent vracíme my?

0 0
možnosti

Tak ,víme proč ,ale nevíme co s tím.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS