Diskuse

Požár lesa prý neuhasíme tím, že si do vlastního odneseme hořící strom

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Máte podporu pane Chovanče... R^

0 0
možnosti

Múdro ten pán minister hovorí, múdro. Až mi to je divnô...

:-)

0 0
možnosti

P68a56v38e55l 51L75a83n55d69a

19. 6. 2015 10:16

Zní to hezky, pane Chovanče. A to heslo v titulku, paráda. Avšak bohužel, českého politika, včetně Vás, zdobí pouze kecy a nikoliv činy.

2 0
možnosti

J43a11r82e76k 85W60o36l18f

19. 6. 2015 8:47

Socanovi nevěřím ani nos mezi očima! :-P

0 0
možnosti

Bylo by dobré pane ministře,zeptat se těch chytráků v Bruselu,kde předpokládají,že se bude nalézat strop - prostě nějaké číslo,přes které už nejede vlak - žádné území není nafukovací.

A za druhé - migrantům dát jasně najevo " Nejste zde vítáni" ...

2 0
možnosti

.... nadpis - jako heslo pro dolních deset milionů - docela dobrý:-/! Jsem však VELMI zvědav, kdo z té vaší vládní kumpanie OHNE PRVNÍ HŘBET:-/?

0 0
možnosti

Nezlobte se na mě, ale včera poprvé jsem se díval na vaší schůzi v parlamentu. Musím říct i když teď budu sám sobě odporný, že jste neuvěřitelně neschopná banda. Kecáte a doslova machrujete před sebou nebo před diváky. To, že se nedokážete sejít a pokračovat v jednání po 21hod, to, že se tam bavíte konkrétně vy se Sobotkou při tom když mluví jiný "hrdina" a smějete se jak malý kluci, to že odchází při jednání jak v hospodě...opravdu nechutný. Je mi fakt smutno, že to píšu jak kdybych byl zapšklý starý ..., ale to jak jste neuvěřitelně neschopný jako vláda a jako parlament je trestuhodné. Je mi líto celé ČR a celé Evropy, že máme takové slabochy. Už vím proč ve volbách dostal tolik hlasů Babiš a vůbec se jeho voličům nedivím. Možná vám připadá, že to s tím nesouvisí, ale souvisí až moc.

4 0
možnosti

Pan Erben má pravdu. Chytali jsme se doma za hlavu a i toho všeho  co tam zmiňuje jsme si povšimli. Styděla jsem se za vás všechny.

1 0
možnosti

My u nás Čechách radi zapomiename,  veď si vzpomenítě na tjé doby strašlivej totalíty, keď toľko luděj od nas odýšlo do exilá. A  koľko ich z tej cizíny vrátili, či šikanováli ???

A keď teráz v dobe slobody a demogacíje byzme mali pomócť my robíme všetké abyzme se temu vyhnúli.

Pán minister hanbím sa za Vás aj všetkých predstavitělov štáta a tunajších diškutérov

2 4
možnosti

Co navrhujete ? Máte vůbec nějakou představu o tom,kolik lidí by sem chtělo emigrovat ? Jenom desetina počtu obyvatel Afriky je schopna zcela rozvrátit jakž takž fungující státní systémy zde v Evropě.Většina z těch co sem přivandrujou jsou poloviční analfabeti,kteří budou frustrováni z toho,že jim tady nebudou lítat pečení holubi do huby.To bude snadná cílová skupina pro extrémisty,kteří zcela neprokrytě dávají najevo,že my v Evropě jsme jejich úhlavní nepřátelé.

1 0
možnosti

J45a18n 65P26a58l91l46a53s

19. 6. 2015 0:22

„Klíčem je hájení vnějších hranic EU…“ Jistě, ale proč tomu tak dosud není?

„Je třeba vést debatu…“ Ne, je třeba jednat!

4 0
možnosti