Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Policajti, kdyby chtěli, moc dobře vědí jak zločince chytat a dokonce vědí koho chytat, jsou to ve většině známé firmy. To. však, nenese prachy a je to nepříjemná práce. Navíc politicky nekorektní a rasistická. Je třeba si položit otázku, máme policajty kvůli bezpečnosti nebo na výběr pokut a buzeraci slušných občanů? A, že je jich málo? Nesmysl, jej jich mnoho a kdyby jich bylo méně mohli by být i lépe zaplaceni.

2 0
možnosti

Ve skutečnosti vůbec nejde o platy policistů! Jsou to jen prachobyčejné, populistické, předvolební kecy rychlostudenta z plzeňských práv! Aneb za 9 měsíců bakalářem - "kdo z vás to má", že?

2 0
možnosti
Foto

Pane Chovanče

Buďte konkrétní-komu chcete peníze ubrat když chcete policii přidat?

1 0
možnosti
Foto

I90v75o 84C21i63l43i54c67h

4. 10. 2014 17:28

Není to náhodou ten Chovanec, který navrhuje zpoplatnit stížnosti na policisty? 8-o

1 0
možnosti

Jste nějak špatně informován. (Nechci napsat, že nestoudně lžete.)  Cílem Nečasových (Kalouskových) rozpočtů bylo udržet schodek rozpočtu v rozumné míře, přiměřené ekonomické situaci jak ČR, tak globální. Což se jim podařilo. Nebylo tady cílem v době Nečasových vlád nereálné vyrovnání rozpočtu, jak nesmyslně tvrdíte. 

Co se nedaří vládě současné, je udržet schodek na v v   r o z u m n é  m í ř e ,   odpovídající  s o uč a s n é   ekonomické situaci.  Při predikovaném, vysokém růstu DPH by měl být schodek nejméně o 35 mld. nižší, než Nečasův. A rozhodně nižší, než predikovaný letošní (očištěný o předvolební dárky)

3 0
možnosti

Pokud bylo špatně sebrat policajtům 10%, tak by neměl být problém dát jim deset procent plus inflaci za 4 roky, což může být tak dalších 10%. Takže je fér nasypat jim 20% nebo mlčet. Pokud zohledníme inflaci, tak dostanou od nového roku policajti stejné peníze, jaké měli za Kalouska. Další otázkou je, zda dostanou policajti přidáno 5% příjmu, nebo jen 5% jeho jedné složky. Je to další věc, kterou podle socanů dělala Nečasova vláda blbě, ale napravit se jí to nechce..

2 0
možnosti
Foto

Policisté mají mít takový plat, jaká je ekonomika státu.Nemohu úředníkům a policistům dát takový plat, na který stát nemá a musí si najjeich platypůjčovat. Současný plat PČR je velmi slušný . Nikdy nebyl plat policistůvyšší než v soukromé sféře a to jim bylo kompenzováno různými výhodami.Proč PČR musí mít tolik škol. V každé škole je hromada uniformovaných policistů, jako učitelů   minimálně v  8 platové třídě a přitom by šli využít mnohem lépe aprospěšněji. Část těchto škol hledá usilovně náplň, protože jinak zejíprázdnotou.  Proč musí mít PČR tolik aut, nebylo by lepé se vrátit kpochůzkové službě a nebylo by prospěšnější zjistit, jak jsou služební autavyužívaná. Nebylo by mnohem prospěšněji si zjistit, kolik má PČR vedoucíchfunkcí a jaká je náplň těchto funkcí. Současná PČR připomíná těžkopádnou parnílokomotivu a pokud se její složení nezmění, nepomůže ji ani hromada nových aut.

0 2
možnosti

Za strukturu policie nemůžou policajti. Taky by byli asi raději, kdyby se v policii neplýtvalo.

0 0
možnosti
Foto

Tyhle parazitické keci jsou úžasné.  Ale lidé je milují a věří jim.  Většina politické energie se používá na odstranění chyb minulých politických rozhodnutí.   Politici by nic nemuseli dělat, pokud by před tím nic nedělali.  Kdyby tak někdo dokázal zařídit to, aby politici nic nedělali. :-)

1 0
možnosti
Foto

navadí vám p. Chovanec, že za vás stoupá počet mrtvých na silnicích?

Nevadí vám, že nadpočetně policie stíhá auty zdrogované a ještě s akoholem v krvi a NEUMÍ JE ANI ZASTAVIT a ještě doprav.policie svým neumětelstvím riskuje život nevinných lidí. Pak takové paskvily ZÁSAHŮ podporujete v televizních pořadech. Dotyčný/á povašem zásahu desítek " snaživých" policistů a vytuněných km stejně si  jde a jde domů, odjede a vy zase stíháte stíhaného..kocourkov i díky vám ministře...stačí tvrdě pracovat na exekutivním místě a né ji dostat jako trafiku,že?

Už nejste na plzeňsku Hejtmanem a celá ČR není vaše srocená ČSSD, ale měl by jste sloužit státu...pro mě nejste kompetentní, jste neumětel bez vojenského a policejního výcviku a ty vaši poradci, nechápu...jděte se podívat na sever Evropy a uvidíte policii i večer ve městech, slušně oblečené...NÉ OBLOŽENÉ POLOVZDĚLANCE S RASISTICKOU RÉTORIKOU JAKO BAGETU SE ZBRANĚNI NA SOBĚ na ulicích...stačí jen trochu myslet na druhé;-O[>-]EU

1 1
možnosti
Foto

Ale ono to vypadá, že policisté zločince moc nehoní. Zato si občas u nás v Radotíně stoupnou k závorám (kam dojedou úplně novým policejním autem) a mastně pokutují obyčejné lidi za to, že chodí na nádraží podél kolejí. Je to pohodlnějši a určitě lukrativnější. Při představě, že za tuto buzeraci jsou ještě placeni z mých daní, se moc dobře necítím.

1 0
možnosti

K94a18r98e81l 97B46o74k

28. 9. 2014 21:27

Ne každý má nervy žít na dluh s vědomím, že to za něj budou platit jeho potomci. To většinou dělají lidé z ulice.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS