Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Práce dobrovolných hasičů si myslím všichni vážíme. Musí jít do všeho, včetně zametení vozovky po dopravní nehodě.

Ale byla jsem dvakrát svědkem, že na zásah přijelo 6 jejich vozidel. Hořela kůlna u jednoho rodinného domku. Podruhé taktéž rodinný dům, něco hořelo na dvorku, spíše to jen dýmalo. Přijela dvě jejich vozidla.

U obou případů jedno auto zasahovalo, ostatní zůstala na místě celý zásah, osádky vozidel mezi sebou komunikovaly a všichni jen tak postávali.

Přítomnost všech vozidel po celou dobu zásahu jsem nepochopila a proč jich přijelo nadmíru také ne. To ty výjezdy nikdo nekoordinuje?

0 0
možnosti
Foto

Musím podotknout, že nevím, zda byli všichni dobrovolní, jde mi jen o to, jestli tyto zásahy někdo koordinuje.

0 0
možnosti

Zazil jsem jeden lesni pozar, asi 3 km od nasi vesnice. Jeli tam profici ze mesta a doborvolni hasici se z navsi divali, jak to tam pekne kouri......

0 0
možnosti
  • Počet článků 97
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1379x
Ministr vnitra České republiky, poslanec, před zvolením do Poslanecké sněmovny ČR hejtman Plzeňského kraje. Než se stal hejtmanem, pracoval jako první a ekonomický náměstek hejtmanky. Od roku 2002 do roku 2010 působil jako člen Rady města Plzně, kde byl od roku 2006 také předsedou kontrolního výboru. Je členem ČSSD od roku 1997, od ledna 2011 je jejím předsedou v Plzeňském kraji. Milan Chovanec je také na Twitteru.

Seznam rubrik