Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proč jste okamžitě neodvolal agresivní policistku, která velmi surově mlátila zadrženého? Opravdu vám jde o lidi? Máte vůbec sociální cítění? Nebo to jen hrajete????

0 0
možnosti

Měl bych dvě poznámky:

1. Sociálně vyloučená lokalita vzniká nejčastěji tak, že do nějakého domu se nastěhuje jedna rodina lidí, chovajících se typicky rómsky. To vede ostatní nájemníky onoho domu a domů sousedních rychle si najít nové bydlení jinde. Tím se ovšem uvolní po nich byty, které jsou nepronajmutelné slušně se chovajícím lidem a jsou proto pronajaty lidem, kterým ona "první" rodina nevadí, neboť se chovají stejně či podobně. Koncentrace problémlových lidí se zvyšuje a všichni neproblémoví o to rychleji utíkají, mají-li kam. A na konci je typická hrůzná lokalita plná špíny, nepořádku, řevu a extrémního nebezpečí.

2. Ne vždy je to tak, že "lidé na okraji" si osvojují specifické formy chování. Častěji je to tak, že specifické formy chování způsobují "odsunutí na okraj", protože s lidmi s určitým způsobem chování se nikdo nechce stýkat.

4 0
možnosti

Asi budete mít dost záporných ohlasů, ale nedá mi to. Je to pěkně a trefně popsaná situace, ale TO JSTE SI TOHO VŠIMLI AŽ DNES?

Možná, že budete tvrdit, že předchozí vláda, ale tenhle problém byl markantní už v době, kdy vládla ČSSD a kdy si náš současný preniér přikrádal peníze na bydlení z náhrad a vesele podepisoval kšefty s panem Bakalou.

Pokud se podaří vyřešit problém, který jste VY a VÁM PODOBNÍ způsobili, bude to určitě dobré, ale promiňte, že vám po zkušenostech s politiky nevěřím ani slovo.

4 0
možnosti

Pane ministře Jidáši. Zavedte sčítací tresty. 3 přestupky= trestný čin. Žádné preferování jedné rasy, všechny trestat stejně. Cikánskou kriminalitu sami podporujete zvyšováním přídavků na děti a na nezaměstnanost, bez jakéhokoli odpracování pro město. Nejde-li dítě do školy, zavřít rodiče nebo odebrat děti,  a přestat platit přídavky- školní docházku udělat jako základní povinnost. Vemte na to jed, že po těchto opatřeních a radikálním snížení příspěvku na nezaměstnanost se stanou zázraky. Uděláte-li tato  podobná opatření, pak vás všichni budeme chválit, ale zatím jste pro lidi Jidáš, díky povolební zradě. Sáhnete-li cikánům na dítě, udělají i to, co by nikdy v životě neudělali.!!!!!!

6 0
možnosti

Socialistická politika je na obchodu s bídou založena, jak to chcete udělat?

7 0
možnosti

pane ministře... vaši první větu bych doplnil o slovo lichva.... 

problematika o které píšete, se řeší/neřeší už nejméně dvacet let.... je to mnohdy palčivý problém voličů a vděčné téma pro kandidující politiky.... co kdybyste jel inkognito navštívit nějaké vyloučené lokality a ověřil si vymahatelnost práva, zvýšený počet policistů přímo v ulicích a nárůst řešení přestupků, nebo trestných činů charakterizovaných v první větě na vlastní oči????

3 0
možnosti

je to celá spletenec asociálních faktorů. Žádné vzdělání, zděděné geny destrukční, motivace rodinou žádná, v nejbližším okolí samí kriminálníci a feťáci, všude jen herny a největší borec je kluk s největším počtem krádeží. Štedré dávky státu přímo majitelům budov za sociální bydlení, které je sociálním jen  výbavou, ale určitě ne cenou, jako bonus. Na nápravu je stejně pozdě, ti lidé jsou ztraceni. Největší úspěch bude, když nebudou mít čtyři soudní tresty, ale jen dva.  Nevzniknou čtyři sockově vyloučené lokality, ale jen dvě.

3 0
možnosti
Foto

Věřím, že něco připravíte...budou to jen slovíčka a slovíčka, jako tento váš popisný blog, možná tak pro mezirezortní rétoriku...kde se neustále vynořují odborníci na " bídu a nepřizpůsobiví". Klidně dál jezděte po Česku s další propagandistkou a vyhrožujte že nastavíte zákony a další paskvily, neboŤ pak se veřejnost doví, že ti co okrádají neromové jsou většinovou skupinou a bylo by jim legislativně ublíženo, tak jak zloději největšího kalibru v této zemi. Takže další divadlo pro veřejnost v čsééésdé provedení. Zloději, mají drahé advokáty a vy vstupujete do politiky, aby jste měli dobrý důchod. Nic nezmůžu, ale aspoň víte, že patřím mezi lidi, co tu vaší kašičku natřenou na bílo, nemusím! Ani jako Starosta Plzně jste pro mě nebyl nic moc.8-o[>-]EUKšír to napsal jednoduše, může si to dovolit!

2 2
možnosti

Bravo;-D. Jedna rada, když chcete někam přispívat, nechte si to od někoho přečíst. Víte jak to myslím? Tak, jak to děláte když vypotíte blog.

 Apropos, jak si mám vysvětlit větu - Klidně dál jezděte po Česku s další propagandistkou? Kterou máte na mysli?

1 1
možnosti
Foto

Víte jak nám nejvíc pomůžete?   Když nám uhnete z cesty.

7 0
možnosti

Neblázněte, co by tak vynikající student / Bc za 9 měsíců / potom dělal;-D

6 0
možnosti

Když to říká tak důvěryhodná a hlavně vzdělaná osoba jako jste vy.........

2 0
možnosti
  • Počet článků 97
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1379x
Ministr vnitra České republiky, poslanec, před zvolením do Poslanecké sněmovny ČR hejtman Plzeňského kraje. Než se stal hejtmanem, pracoval jako první a ekonomický náměstek hejtmanky. Od roku 2002 do roku 2010 působil jako člen Rady města Plzně, kde byl od roku 2006 také předsedou kontrolního výboru. Je členem ČSSD od roku 1997, od ledna 2011 je jejím předsedou v Plzeňském kraji. Milan Chovanec je také na Twitteru.

Seznam rubrik