Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Až sem jednou vlítnou Číňani, bude pan Chovanec a spolu s ním všichni, kteří jsou dnes v čele socdem partaje, mezi prvními, kdo si nechají operovat oči aby byly dostatečně šikmé!

0 0
možnosti
MR

Včera jsem vás tu nařkl. Omlouvám se, protože jste jako první přiznal pravdu. Toho by si lidé měli vážit.

Jinak pane hejtmane, myslím, že peněz máte dost - zkuste dělat věci pro normální lidi. Nešlo by to? Co myslíte? Víte, mám pocit, že politici si moc poctivé práce lidí neváží. A nebo pokud ano, tak to nedávají dost jasně najevo.

0 0
možnosti
PV

Napsal jste to pěkně. Nejsem sice váš volič, ale Sobotka by měl jít. Volby nevyhrál, bývá zvykem odejít. Vždyť známe  jeho reakci, jak s veselou vyprovázel Paroubka v podobné situaci - a ten tak slabý výsledek zdaleka neměl, to je třeba říct. ...A hned se na vás tady na idnes slétly modré straky s tou svou škodolibou radostí, těžko však zakrývající jejich skřípění mezi zuby.

1 3
možnosti
PK

Pane sockomanči zkuste citovat nějakou škodolibou radost,když už tak hloupě plácáte.

1 0
možnosti
AF

A40l39e87š 24F13i98f80k34a

29. 10. 2013 17:10

Pane hejtmane,

to, že jste ve prospěch kolegy Haška uspořádali hejtmanský puč, se jen tak okecat nedá. Vašim cílem je všemožně zamezit vnitrostranickému prozření, že Michal Hašek není ŘEŠENÍM problému, ale jeho součástí a jednou z důležitých příčin. Že parta kamarádů nejméně od Haškova nezvolení předsedou se intenzivně věnuje vnitrostranickému boji více, než získávání bodů mezi voliči. A protože to nezůstalo tak úplně utajeno, i tento boj kradl procenta z volebních preferencí. Snahou zastřít fakt, že za ubohý volební výsledek je také spoluzodpovědný jeden pověřený místopředseda, a to Milan Chovanec.

Parta kamarádů se shodla s prezidentem, že bude výhodné znemožnit vládní angažmá ČSSD v jakékoliv podobě tím, že ji rozloží zevnitř. Den po volbách. A voličům to předkládá v podobě obrazu, že k usmíření starozákonního (nebo pohanského) Boha je nutné na oltáři obětovat předsedu. Hříchy jiných tím budou zpětně i dopředu (nejméně na jedno volební období) smazány. Přinejmenším na Hradě, kde nám nemohou zapomenout nezvolení Miloše Zemana v nepřímé prezidentské volbě.

Jak hluboko i Vaším přičiněním ČSSD klesla!

Aleš Fifka, člen ČSSD od roku 1991

1 1
možnosti

Pane Chovanče, tohle jste ale musel vnímat, už když jste v r. 2011 volili předsedu. Tehdy Hašek prohrál a vyjádřil podporu Sobotkovi. Co jste si tehdy myslel? Neuvažoval jste o "katarzi" už dříve? Dospět k takovému rozhodnutí téměř s tříletým zpožděním, už bych asi mlčel a nepřiléval oheň do ohně tvrzením, že jsou ve straně tři frakce, neb jsou jen dvě. Hašek je Zemanův kůň, tak jako Vy, a druhá je Sobotkova.

0 0
možnosti
MB

Naprosto přesné, s pohrdáním voliči, jste začal s "katarzí" den po volbách. Neukecáte nás, měli jste hlasy a mandát k sestavení vlády. Ale musel jste vyhovět Zemanovi, který je ovládán mstou vůči p. Sobotkovi.

0 0
možnosti
PK

Že se trochu nestydite???,potom co to nevyšlo jak jste to připravili tak ted takhle trapně couváte.Že se nestydíteRv

0 1
možnosti
DT

Tak "Slávek Sobotka měl pravdu"? A co Míša Hašek?

0 0
možnosti
JV

Jako pravicový volič bych se měl asi smát, ale opak je pravdou.....je mi z Vás špatně pane!!!!!!!

3 0
možnosti
TN

Presne, dlouho se mi nestalo, ze bych tak pozorne sledoval kauzu uvnitr levicovy strany. Ale takovouhle miru krysackosti a podvratactvi, to se proste neda prehlednout.

0 0
možnosti
BT

pane místopředsedo na začátku musím upozornit že nejsem voličem ČSSD ale přesto uznávám její nutnost být na politické scéně, těžko za ni hledat náradu a pravicové strany potřebují silného protihráče nebo se zblázní tak jak se zbláznila ODS a dostala po čumáku, takže s úžasem a nevolí sleduji co vaše strana předvádí místo aby se chopila moci která leží na ulici a vedla tuhle zemi aspoň trochu k stabilizaci aby se na levici i pravici vrátila trochu politická kultůra tak z vlastních nenaplněných ambicí předvádíte rvačku o koryta (jak to říci jinak nevím) nechci být prorokem ale dle mne jste právě zadělali na další volby kde stejně jako teď ODS dostanete od voličů na zadek a přivvedete do parlamentu ještě více nečitelných stran pak budete kňučet jak malí kluci jak se mohlo stát. pane místopředsedo politická je strana je tu proto aby plnila přání svých voličů ne aby byla výtahem k moci za každou cenu pro své vůdce a vaši voliči to jistě ví a dají vám to najevo

1 0
možnosti
BT

když má politická strana silná křídla, je slabá v kolenou.

0 0
možnosti
  • Počet článků 97
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1379x
Ministr vnitra České republiky, poslanec, před zvolením do Poslanecké sněmovny ČR hejtman Plzeňského kraje. Než se stal hejtmanem, pracoval jako první a ekonomický náměstek hejtmanky. Od roku 2002 do roku 2010 působil jako člen Rady města Plzně, kde byl od roku 2006 také předsedou kontrolního výboru. Je členem ČSSD od roku 1997, od ledna 2011 je jejím předsedou v Plzeňském kraji. Milan Chovanec je také na Twitteru.

Seznam rubrik