Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J46a11n 10G34o14e42t64z

4. 8. 2013 12:42

Koho volíš? Losnu nebo Mažňáka?

Ale třeba Bahňáka ...

0 0
možnosti

Na krajích je korupce úplně stejná jako v Parlamentu. Pod tím Losnou a Mažňákem si tak nějak představuji Sobotku a Haška. Oba jsou z Vontů.

3 0
možnosti

Jedinou motivací ČSSD k předčasným volbám je, že čucháte dobrý výsledek. To je stejný důvod, proč pravice volby nechce, tak si nehrajte na spasitele. Problém je, že je ČSSD před rozpadem, tak chcete ty volby stihnout, dokud se to nezačne zřetelně projevovat. Navíc její předseda je zoufale slaboučký nevýrazný úředníček, který si se svou pozicí neví rady. Lidé navíc nechtějí volit ČSSD jako nějakou kvalitní alternativu, ale z většinou čirého zoufalství, takže je otázka, kdo tyhle nejisté hlasy před volbami posbírá. ČSSD má nakvap, protože cítí, že se schyluje ke krizi levice. ;-)

6 0
možnosti

Velmi dobře to popsal autor.Pane Kostal,Vám opravdu nestačí to,co se dělo za Nečasovy vlády ? Placení své milenky ze státních financí,kdy na jedné straně huláká,že jeho konkubína dře jako kůň a na druhé straně řve,že jenom zajišťovala chlebíčky a kávu. To jen tak mimochodem.

1 1
možnosti

A to jako Augustýn ( SPOZ ) tam bude bez peněz a odměn ? Pana Salajak, nebuďte naivní. Sám Augustýn přiznal plat 91:000 a odměny tam budou, nebuďte naivní .................

5 0
možnosti

Pane hejtmane, malá reminiscence, s prvním odstavcem souhlasím, s tím ostatním ne. Minulá vláda byla na naše poměry (špatný volební zákon) zcela normální. Když si promítnu roky 2002 až 2006, tak to nebylo jiné. Rozdíl byl, že se vám podařilo během čtyř let mít 3 premiéry a to u minulé vlády nenastalo a to decentně nemluvím o skandálech, které vaše vládnutí provázelo také, stejně, jako u Nečasovi vlády.

6 0
možnosti

Autore, a jakým skandálem skončila Nečasova vláda ?

0 1
možnosti

že by zneužití vojenské rozvědky Nečasovou děvenkou jeho starostlivou, např.?

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS