Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Jestli tomu dobře rozumím (a rozumím dobře!),  vše zachraňující a výborná ČSSD v příštích letech zvýší schodek rozpočtu o 50 mld. jen na na dopravu.  Jiné "zdroje" (s výjimkou fondů EU", které však nemají národní zdroje nahrazovat) než státní rozpočet nejsou.  Můžeme přesunout celou daň z minerálních olejů do fondu dopravní infrastruktury. Ovšem pak bude osmdesátimiliardová díra v rozpočtu.  To nevíte?

  Závěr:  Víme to i bez vás: pokud měl nejhorší ministr financí ČR (snad s výjimkou jednoho podzimního) schodky kolem 100 mld. v letech hojnosti a relativně nízkých nákladů na dluhovou službu, tedy skoro 120 mld. v současných cenách, až bude tento výtečník premiérem (s ještě horším ministrem Havlem), poroste v současné celosvětové situaci dluh minimálně o 300 mld. ročně. A vy tomu budete říkat záchrana státu!!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 97
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1379x
Ministr vnitra České republiky, poslanec, před zvolením do Poslanecké sněmovny ČR hejtman Plzeňského kraje. Než se stal hejtmanem, pracoval jako první a ekonomický náměstek hejtmanky. Od roku 2002 do roku 2010 působil jako člen Rady města Plzně, kde byl od roku 2006 také předsedou kontrolního výboru. Je členem ČSSD od roku 1997, od ledna 2011 je jejím předsedou v Plzeňském kraji. Milan Chovanec je také na Twitteru.

Seznam rubrik