Diskuse

Je libo koninu?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P60a42v91e45l 43K33u58l67a

27. 2. 2013 7:43

Exotická konina? :-)

0 0
možnosti
Foto

Inu, co vám napsat politiku? Dost už tu bylo vyjádřeno.I já bych si myslel, že jako komunální politik budete mít dobrý přehled o životě voličů, ale proč, že? Není akutně před volbami...

Vaši rodiče by si vzpomněli na koňský točený salám, který byl před desítkami let vyhledáván jako levná a výtečná potravina. Dokonce existovaly restaurace, kde vařili pouze (převážně) z koňského masa.

Koňské maso se nezřídka objevuje i nyní u řezníka ve formě uzenin - točený salám, špekáčky. Maso v syrovém stavu jen výjimečně, protože koně se obvykle na maso nechovají. Ale exotika to určitě není.

Co vy ale víte o životě lidí... Všude jen politický boj a "znalost" problémů lidí pouze z radnice a příležitostných vycházek.

A pak zřejmě starost o "desátky"...

Že vy partajníci radši nemlčíte....

4 0
možnosti
Foto

je vidět, že autor je už docela mimo realitu.

Proč by měla být konina něco exotického? Je spousta lidí včetně mě, co by si ji s chutí dali, ale prostě není běžně dostupná.

3 0
možnosti
Foto

S konínou problém nemám. Koňský salám si čas od času dám. Zato nemám rad parlamentní koně, kteří mohou za to začernění od solárních panelů.:-/

2 0
možnosti
Foto

no, a co takhle začít něco dělat po 15 letech, kdy jste tu vyváděli se šloufem a grégrem. Napsal bych to ostřeji, ale za ty sebrané dukáty mi nestojíte.

1 0
možnosti
JM

Podle Chovance vše vyřeší nařízení, vyhlášky, novelizace zákonů... Jediné, čeho se bojí tihle politici je myslící člověk. Tak mu to musí zkomplikovat.

1 0
možnosti
Foto

Pohled z výšky na naši krásnou zem bude jen černo žlutý jen a jen zásluhou socanů a jejich zelených užitečných idiotů.

6 0
možnosti

To víte, pan Chovanec spoléhá na krátkou paměť čtenářů...

2 0
možnosti
  • Počet článků 97
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1379x
Ministr vnitra České republiky, poslanec, před zvolením do Poslanecké sněmovny ČR hejtman Plzeňského kraje. Než se stal hejtmanem, pracoval jako první a ekonomický náměstek hejtmanky. Od roku 2002 do roku 2010 působil jako člen Rady města Plzně, kde byl od roku 2006 také předsedou kontrolního výboru. Je členem ČSSD od roku 1997, od ledna 2011 je jejím předsedou v Plzeňském kraji. Milan Chovanec je také na Twitteru.

Seznam rubrik