Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já si taky myslím, že zrušení vojenského újezdu Brdy nebude dobrým krokem a rozhodně není motivováno dobrými úmysly. Viděla bych za tím různé mocné pány, kteří plánují luxusní sídlo v dosud skoro nedotčené krajině.

1 1
možnosti

Takže oplotit a nepustit tam nikoho?

Proč by to mělo vlastně zůstat, podle vás, vojenským újezdem? A jaké nedobré úmysly máte na mysli?

0 0
možnosti

Já jako člověk žijící v Rokycanech jsem proti zrušení vojenského prostoru v Brdech, a to ze dvou důvodů. Prvním důvodem je, že Rokycany jsou zásobeny pitnou vodou právě z Brd a mám obavy, že v případě zpřístupnění a obydlení tohoto prostoru by došlo ke zhoršení její kvality. Druhým důvodem je, že krajina Brd má velkou retenční schopnost, která by výrazně klesla, kdyby se tam začalo více stavět (čemuž by ani vybudování CHKO nezabránilo, protože developeři jsou pro peníze schopni udělat cokoliv a když si usmyslí, že tam budou stavět, tak jim v tom nic nezabrání). To by nejvíc odnesly podbrdské obce včetně Rokycan, které by po každém větším dešti zažily povodeň.

2 2
možnosti
  • Počet článků 97
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1379x
Ministr vnitra České republiky, poslanec, před zvolením do Poslanecké sněmovny ČR hejtman Plzeňského kraje. Než se stal hejtmanem, pracoval jako první a ekonomický náměstek hejtmanky. Od roku 2002 do roku 2010 působil jako člen Rady města Plzně, kde byl od roku 2006 také předsedou kontrolního výboru. Je členem ČSSD od roku 1997, od ledna 2011 je jejím předsedou v Plzeňském kraji. Milan Chovanec je také na Twitteru.

Seznam rubrik