Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nejsem žádným specialistou na databáze. ale naprostým Neználkem také nejsem. Takže zcela laicky, pokud nějaká "vzdálená aplikace" a tou ten registr nepochybně je, pak mohou být zdrojem třeba tyto problémy:

1. Místní HW nestíhá. SW je příliš složitý

2. Komunikační linka je příliš pomalá. Při paketovém přenosu dat po serióvé lince všichni uživatelé sdílejí tutéž linku a odchází ke zpožděním.

3. Server "na druhém konci drátu" nemusí stíhat 

4. A to je možná to nejdůležitější - po napojení na centrální registry se zjišťuje, že v nich chybí důležitá data a nejsou tedy k dispozici ani pro registr vozidel.

Řečeno jednou větou, registr vozidel není kůl v poli, ale součást komplexního informačního systému celého státu. A aby fungoval samotný registr, musí tak fungovat "vše okolo".

0 0
možnosti
  • Počet článků 97
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1379x
Ministr vnitra České republiky, poslanec, před zvolením do Poslanecké sněmovny ČR hejtman Plzeňského kraje. Než se stal hejtmanem, pracoval jako první a ekonomický náměstek hejtmanky. Od roku 2002 do roku 2010 působil jako člen Rady města Plzně, kde byl od roku 2006 také předsedou kontrolního výboru. Je členem ČSSD od roku 1997, od ledna 2011 je jejím předsedou v Plzeňském kraji. Milan Chovanec je také na Twitteru.

Seznam rubrik