Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TN

Los Angelos

6. 8. 2012 13:03
Chápu, ale ...

Kamarád je trouba ? Otočí se na nějakou reklamu, zatímco mu jede auto dál, s tím autem nabourá jiné auto a může za to reklama ? Za co ? Že řidič čuměl uplně na něco jinýho, než na silnici, nohu nechal na plynu a naboural ? A co když zítra pojede "Jan" po ulici, náhle se slečna, která venčí na chodníku psa, otočí, vítr jí foukne do sukně - a co udělá Jan ? No samozřejmě, bude na ní čumět, nechá nohu na plynu a nabourá další auto. Fajn, a co pozítří ? Jan bude míjet auto, ze kterého mu zamává nějaký kamarád ... co udělá Jan ? No zase se otočí, nohu nechá na plynu a nabourá ... a tak dále. Zajímavé, že ve všech ostatních případech za nehodu může řidič, ovšem pozor, v prvním případě přeci koukal na reklamu, takže za nehodu může zlo všech zel - reklamní panel. :-P

Jinak .... Jsem pro snížení reklamního smogu. Bez něj by byly ulice měst daleko hezčí.

1 0
možnosti
JD

pedr64

6. 8. 2012 12:20
za to reklama nemůže

manželka by mu měla dát na budku, co se má obracet za cizíma slečnama....ať už jsou skutečné nebo LEDové

0 0
možnosti
JJ

jita

6. 8. 2012 12:50
Re: za to reklama nemůže

Můj muž se také dívá a co by se nedíval, když je na co. Za to mu teda na budku dávat nebudu. Přece nebudu potlačovat jeho přirozenost. Byl by to vlastně chlap, kdyby se nepodíval na to co se mu tak často nabízí??

0 0
možnosti
  • Počet článků 97
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1379x
Ministr vnitra České republiky, poslanec, před zvolením do Poslanecké sněmovny ČR hejtman Plzeňského kraje. Než se stal hejtmanem, pracoval jako první a ekonomický náměstek hejtmanky. Od roku 2002 do roku 2010 působil jako člen Rady města Plzně, kde byl od roku 2006 také předsedou kontrolního výboru. Je členem ČSSD od roku 1997, od ledna 2011 je jejím předsedou v Plzeňském kraji. Milan Chovanec je také na Twitteru.

Seznam rubrik